Skip to main content

Ilmalämpöpumput ja ilmavesilämpöpumput

Veljekset Tammi, Somero

Ilmalämpöpumput ja Ilmavesilämpöpumput ovat tulleet jäädäkseen. Tärkein ominaisuus molemmissa vaihtoehdoissa on energiasäästöt pienillä laite- tai asennuskustannuksilla

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on helppo asennus kaikkiin kiinteistöihin ja lämmitysmuotoihin. Ilmalämpöpumppu ei tarvitse muutoksia vanhaan lämmitysjärjestelmään – Se on asennettavissa kaikkiin kiinteistöihin, joihin tulee sähkö. Muita kytkentöjä ei tarvita. Ilmalämpöpumppu on hyvä vaihtoehto suoran sähkölämmitteisen kiinteistön sähkökulujen pienentämiseen.

Suosittuja asennuskohteita ovat kesäasunnot, omakotitalot, asuinhuoneistot, ulkorakennukset ja liiketilat.

Ympäri vuoden saatavan lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppuja asennetaan viilennys -ominaisuuden vuoksi, sekä ylläpitolämmitykseen silloin kun asunnossa ei asuta.

Ilmalämpöpumpuissa suosittelemme Hitachi ja Innova -merkkisiä pumppuja.

Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu on suosittu vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien öljyn korvaajaksi. Ilmavesilämpöpumppu luovuttaa energiaa ilmasta veteen, jolloin myös käyttövesi lämpiää ilmasta saadun lämpöenergian avulla.

Suosittelemme Niben ilmavesilämpöpumppuja, jossa vuosihyötysuhde on maalämpöpumpun tasoa ja jolla saadaan reilusti kuumaa hyvinkin kylmissä olosuhteissa.

Ilmavesilämpöpumpun tekniikka on kehittynyt huippuunsa: Helppokäyttöisyys, etähallintaominaisuudet, aurinkosähköominaisuudet ja paljon muuta tekee Niben ilmavesilämpöpumpusta suositun ja varman valinnan.

Kun harkitset ilmavesilämpöpumppua tai ilmalämpöpumppua, soita meille, me autamme>>

Mikäli harkitset öljylämmityksestä luopumista, valtio antaa tukea syksyyn 2022 asti.

Kysy meiltä, niin autamme. Voit lukea tuesta lisää myös ELY-keskuksen sivuilta.>>

Ota meihin yhteyttäLisää tietoa tuesta täältä

Ota yhteyttä!

Velvekset Tammi Oy

p. 0400 345 288

info@veljeksettammi.fi